CO2 neutrale facebooksider

CO2 neutrale facebooksider er vejen frem

Når vi snakker om design og bæredygtighed, så er det mange ting. I dag vil jeg sprede lidt god samvittighed, ved at fortæller jer om hvad virkelig design og bæredygtighed er. Hvordan man blander de to sammen, og hjælper fremtiden.

Design i klasse

Det skal nemlig handle om, hvordan man støtter miljøet og sin forretning. Der er nemlig så mange måder hvor på man kan, men dette er første gang jeg har set at man kan gøre det på én gang. Jeg er overrasket, og jeg træder straks i karakter. Miljøet for mig betyder noget, det er ikke min livs mål at forbedre det, men jeg tænker over det og hjælper hvor jeg kan. Derfor skriver jeg lidt om CO2 neutrale facebooksider, og hvordan de kan hjælpe dit design, image og forretning. Ved at støtte miljøet, kan du nemlig øge dit image og forretning. Ved at støtte som privat eller forretning, så får du et lækkert design af et logo der viser din støtte. Det kan bruges på facebooksider og hjemmesider, så hvis du har en forretning er det noget for dig.

Det øger dit image i øjnene på dine besøgende, og det virker RIGTIG godt! Jeg kender ikke til mange der har det, men jeg har lavet undersøgelser på folk der har og det viser god respons. Derudover når du støtter, så får du et link til din side. Det har stor betydning hvis du har lidt forstand på SEO (søge-maskine-optimering), fordi det hjælper med at bygge din sides troværdighed i Googles øjne. På den måde kommer din side højere op i søgeresultaterne, og skaber mere trafik for din side. Det resulterer typisk i flere kunder og en forbedring i din forretning, som kan forkortes til en højere profit!
Derudover får du selvfølgelig en god samvittighed, ved at hjælpe miljøet 🙂

Skriv et svar