Smykker

Flot hjemmeside er vigtigt

Så er det grafiske værksted tilbage, vi er tilbage for at berige dig omkring grafik og design. For i virkeligheden så er det så komplekst, da grafik ikke bare er hvad du ser for dig, men det er meget andet også. Grafik påvirker din hjerne på en bestemt måde, det er ikke blot det du ser med det blotte øje, men der er en taktik med farvevalg og en masse andet.

Flot hjemmeside er vigtigt

Et af de vigtigste emner at have en flot hjemmeside på, er hvis man er en webshop. Hjemmesiden skal gerne lokke kunden til at købe noget, især hvis det kommer til smykker og meget andet. For hvis det ikke fungerer sådan at kunden finder farvevalget naturligt, så vil han højst sandsynligt finde det forstyrrende og irriterende ham. Det vil gøre han ikke kan abstrahere fra dette, og han højst sandsynligt vil finde en anden webshop. Heldigvis har denne hjemmeside gjort et godt stykke arbejde, både ift. Deres valg af billeder og deres farveskema er intakt, hvilket giver ro i sindet. Derfor er det vigtigt man sætter sig ind i det grafiske, da ens webshop også er ens produkt. Hvis man gerne vil sælge (med) sit produkt, er det vigtigt det ser godt ud.

Se og lær

Hvis ønsker at sælge smykker, så er det en god idé at tage et godt kig på deres hjemmeside. De har virkelig gjort et godt stykke arbejde, som der vil kunne hjælpe jer godt i gang. Nordahl JewelleryMen husk på, at man aldrig vinder noget ved at kopiere. Men det er godt med nogle retningslinjer, så man har en idé om hvilke ting der er gode og hvilke der ikke er. Jeg håber i nød indlægget, i hvert fald lige så meget som jeg nød at skrive det. I må have en fortsat god dag, og nyde det absolut sidste sommer vi får i år – i hvert fald ud fra kalenderen.

Skriv et svar