Skærmbillede 2016-08-16 kl. 14.59.48

Flot webshop med mærker som Kevin Murphy

Hej igen bloggen, i dag vil jeg igen kommentere lidt på en hjemmeside. Som altid vil jeg forklare jer, hvilke til jeg lægger mærke til, samt hvad jeg rigtig godt kan lide og hvad jeg knap så godt kan lide. Igennem længere tid, så har jeg designet hjemmesider og hygget mig med det. Det har ikke været noget seriøst, eller noget jeg har tjent penge på – kun lidt hygge, ligesom dette er. Ligesom i har jeres hobby, så har jeg min! I dag vil jeg skrive lidt om virksomheden kropognegl. Det er en webshop, hvor de gør sig i forskellige ting. Det er alt som omhandler personlig pleje, siden er som udgangspunkt henvendt til kvinder – da der er mange produkter som omhandler hårfarvning, hudpleje og hårfjerning. Deriblandt er der kendte mærker som Kevin Murphy.

Proffesionelt

Hjemmesiden er flot bygget op, den har et overskueligt design og en opbygning som gør den nem at finde rundt i. Den har meget lyse farver, som er med til at gøre den flot og positiv at se på. Det er ikke skarpe farver, hvilket giver et roligt indtryk. De får også gjort klart at de er professionelle, da de bl.a. gør deres betalingsmuligheder tydelige. Dette er vigtigt, da det godt kan virke uprofessionelt, hvis en hjemmeside kun tager imod betalingsmetoder som paypal, mobilepay og swipp. Det er en nem løsning, men det virker også lidt sjusket og som om man springer over hvor gærdet er lavest.

Hvis jeg skulle løbe hårfjerning til benene

Min klare opfattelse er, at denne hjemmeside virkelig har styr på det. Derfor vil jeg klart anbefale andre at gøre sig brug af den, da de med garanti også slår kæder som Matas i priser og service. Det er noget af det som er super, når det kommer til niche virksomheder. Hvis jeg skulle have farvet hår, eller fjernet lidt hår på benene, ville jeg uden tvivl benytte mig af krop og negl.

Skriv et svar