kinesisk restaurant

Kinesisk Østerbro, Kinesisk design

Velkommen tilbage allesammen. Endnu en gang vil i finde spændende oplæg, hvor jeg endnu vil skrive om flotte hjemmeside. Jeg kommer ind på hvilke ting de forskellige hjemmesider bruger, for at opnå deres hjemmesides status. Hovedsageligt kommer jeg ind på den designmæssige del, frem for deres brug af online markedsføring. Som lidt anderledes, vil jeg skrive om en restaurant, som kendes ved søgeordet kinesisk østerbro.

 

Flot design og gode billeder

Denne hjemmeside har et utroligt flot design, hvilket gør hjemmesiden flot at se på. Samtidig har de en meget enkel struktur, hvilket gør at hjemmesiden er nem at finde rundt i. Som udgangspunkt er dette en virkelig positiv ting, da det kan skræmme nogle mennesker væk, at de ikke kan finde ting så som et menukort, priser eller placering. Alle disse elementer opfylder denne hjemmeside, så har de også en masse flotte billeder og en god kontrast mellem farverne, som gør at kunden ved at der er tale om asiatisk mad. De har billeder af nogle af deres retter, hvilket også er nogle utroligt gode billeder. Det er tydeligt at se de har haft en dygtig fotograf inde over. Om det er en af deres egne ansatte som er dygtig med et kamera, eller om det er en professionel fotograf de har haft inde over. Men det at tvivlen kommer en til gode, er en god kvalitet. Det kan give et dårligt indtryk med dårlige billeder.

 

Bedømmelse af relevante emner

Dette var en hurtig bedømmelse af deres hjemmeside, hvor jeg føler jeg kom ind om de mest relevante emner. Jeg håber dette var brugbart for ejeren af denne hjemmeside, eller for dig som ønsker at starte din egen hjemmeside op. Hvis nogle af jer skulle have spørgsmål til hjemmesiden, eller have ønsker om hvilke emner jeg skal komme ind om, så skal i være mere end velkomne til at efterlade en hjemmeside.

Skriv et svar