plakater

Plakatrammer til plakater som er med til at personliggøre dit hjem

Så er det grafiske værksted tilbage igen. Vi er klar til at fortælle dig en masse besynderligt, som selvfølgelig omhandler grafiske detaljer. Men grafik er så meget, men mange tror det kun omhandler hjemmesider og layout osv. Men her hos os, er det lige så meget fysiske ting. Det kan være billeder, plakater osv. For os er det vigtigt man ikke tager et emne, for derefter at indsnævre det, men man gør det ordentligt. For hvis alt skulle indsnævres, ville der pludselig ikke være plads til at have frie tanker. Ting skal kunne fortolkes, især når det kommer til design og mange andre ting i den kategori.

Plakater, malerier osv.

Hvis vi tager udgangspunkt i plakater. Så hvad bruges de til, og hvorfor er det sådan en succes hos os mennesker? Det er et godt spørgsmål, men helt tilbage i fortiden, så har vi altid været glad for kunst. Brugskunst lige så vel, selvom det er blevet mere moderne i nyere tid. Kunst generelt forbinder man som regel med malerier, så som Mona Lisa og andre ting i den dur. Men det vigtige er at huske på, at man endnu en gang ikke bare må antage at det eneste der er kunst, er malerier som er malet med pensel og maling. For i virkeligheden, så er plakater også kunst. Det er mere moderne kunst, da det er inde for de sidste 50 år, at vi har fået midlerne til at lave digital kunst. Plakater har man som regel hængende derhjemme i plakatrammer, og som oftest er der et billede på disse. Men det kan lige så godt være et citat, som man finder inspirerende og flot at kigge på. Disse parametre kan man sige, er de allervigtigste.

Personlighed på væggene

For kort at snakke om billeder, især ift. Grafik online, så er det især vigtigt. Men det er ikke ting man har hængende på væggen, eller jo, men man kan ikke på samme måde forme dem og gøre det personligt. Citater er som regel meget personlige, hvilket betyder at ens vægge derhjemme pludselig fortæller mere om en selv. Frem for at have et maleri en mand i 1740 har malet, som kun fortæller man har penge til at købe sådan et maleri.

Skriv et svar