seo

SEO er til din virksomhed

Hvis du har din egen virksomhed, så har du forhåbentlig en hjemmeside. Lige nu bliver Google, de sociale medier og internettet brugt til så mange ting. Man kan markedsfører sig selv, men en hjemmeside kan også bruges som en informationskanal. Men hvis man har en hjemmeside der skal markedsfører, er SEO (søge-maskine-optimering) den bedste måde at gøre det på.

Noget få kender, men som er den bedste faktorer

Der er virkelig ikke mange der ved hvad SEO er, hvis du har en hjemmeside og ikke ved hvad det er, så skal du finde ud af det NU!

SEO er for en hjemmeside, det samme som olie er for en bil. En hjemmeside kan ikke fungere uden SEO, i hvert fald ikke hvis man snakker om markedsføring. Hvis du laver en hjemmeside, og lader den stå uden at gøre noget, så lægger du hurtig mærke til det. Der sker ingenting, der kommer ingen trafik. Selv hvis du lader den stå i flere år, så sker der ingenting.
Man kan selvfølgelig arbejde på de sociale medier, men du kan spørge dig selv, hvor ofte finder du ikke noget på Google?
Det er nemlig ikke for sjov at dem på Google, ligger der hvor de ligger når du søger efter noget. Det er på grund af SEO, og fordi de ved hvad de laver. Man kan selvfølgelig lave annoncer på Google, så ligger man øverst med det samme… Det er bare ikke det samme. SEO hjælper ikke kun ét søgeterm, men det kan hjælpe uendelige. Det tager selvfølgelig lidt tid, men ved ikke konkurrerende søgetermer går det stærkt. Det kan laves på få uger, eller få måneder.

De fleste bemærker at de tjener SEO hjem igen, efter 6 måneder, mens nogle også tjener det hjem efter 3 måneder. Alt efter hvad du sælger og hvad tid på året det er. 🙂

Skriv et svar